Services

We are pleased to present you the service - VR presentation with VR headset on any room, with any price package! *

What is it?

The VR presentation is the only way to accurately and realistically recreate scale and space. Thanks to the latest generation of software and VR glasses, we give you the opportunity to examine in detail each room of your home or office on a project. In this way we exclude all hesitations and discrepancies regarding suitable colors, furniture or flooring. With the help of VR you get a real idea of ​​texture and light, depending on the season and weather conditions. See the digital revolution in interior design! How it works? You put on the VR glasses. * The offer is valid until 31.12.2020.

В случай че сте решили да използвате услугите на интериорен дизайнер, може да запазите час за консултация преди покупката на жилище, при която ще Ви дадем ключови съвети. Също така ще може да се възползвате от нашите контакти на квалифицирани брокери на недвижими имоти. Сумата от консултацията се приспада при сключване на договор с IXDesign за изготвяне на проект за интериорен дизайн.

Консултиране на обект е услуга, която е безплатна за клиенти с жилища, офиси и заведения на територията на гр. София. Може да запазите час за безплатен оглед, при който ще се запознаем с Вас и спецификите на помещението, ще го заснемем и вземем точни размери. След това ще изготвим оферта отговаряща точно на Вашите нужди.

Цялостно замерване на обект и изчертаването му в 2D вариант. При запазване на час за безплатен оглед, тази услуга е включена.

3D визуализация е компютърно генерирано фотореалистично изображение на апартамент, офис или заведение. Работим със софтуер от последно поколение и предлагаме висококачествени 3D визуализации, 360 градусови панорами, VR изображения, анимации на проекти и виртуални разходки.

Проект на мебел е цялостно изготвяне на всички нужни чертежи с включени размери, разрези и допълнения, нужни за директно възлагане на изпълнение от мебелист – външен или предоставен от IXDesign.

Той е основата, върху която се съставя работния проект за интериорен дизайн. Съобразен е изцяло с визата за проектиране. Целта на идейния проект в един интериорен дизайн е да оформи общият вид на помещението. Стремежът е да се постигне максимално съотношение между полезната площ на отделните обекти и квадратурата на общите части, като се държи сметка за най-доброто изложение, размери, оформянето на обособените функционални зони и т.н. Проектът за интериорен дизайн е напълно съобразен с представите на клиента.

Разработва се на базата на идейния архитектурен проект или проекта за интериорен дизайн. Той е окончателната фаза в проектирането. В него са предвидени части: архитектурна, конструктивна и технологична, електро и ВиК инсталации, план софит, ОиВ, газификация, телефонизация, и др., както и вертикална планировка и външни връзки.

Изработка на допълнителни чертежи при изпълнение на проект за интериорен дизайн.

Предоставяме на всеки клиент, мостри на дървени плоскости, гранит, мрамор, изкуствен камък, палитра от различни бои на различни производители, видове стъкла, метали и др.

Всеки проект изработен от IXDesign включва количествена сметка за цялостна реализация. Цените са калкулирани спрямо цените на партньорите на IXDesign.

IXDesign studio предоставя на своите клиенти, висококачествен интериорен дизайн с богат опит! Специализирани сме в изготвянето на модерен и изчистен интериорен дизайн за апартаменти, офиси и заведения.

Изготвяме проекти на парапети, стълби, козирки, огради, външен дизайн и архитектурни проекти.

Авторски надзор е услуга, предлагана от IXDesign, в която Вие получавате пълно ръководене на реализирането на проекта. Ще съветваме, помагаме и доуточняваме всички детайли от изготвения от нас интериорен дизайн. Посещаваме обекта без лимити до крайната му завършеност. Услугата авторски надзор се предлага и в случайте, когато реализирането на проекта не е поверено на IXDesign. Калкулира се само след вече готов проект за интериорен дизайн и получена оферта от подизпълнители на IXDesign или такива, предоставени от клиента.
Цената е между 10 и 14% (според сложността на проекта) от сбора на всички получени оферти.
Според офертите – цените са с или без ДДС.

IXDesign предоставя цялостно изпълнение на проект. Всичко, което е описано в “авторски надзор” + много допълнителни услуги. От среща с клиент и взимане на размери, през изготвяне на интериорен дизайн до цялостното му изпълнение от партньори на IXDesign. С услугата “цялостно изпълнение” ние се ангажираме изцяло с проекта – посещаваме фабрики, купуваме материали, организираме всички доставки, складираме всички продукти докато им дойде времето за поставяне, държим постоянна връзка с всички подизпълнители и т.н. Калкулира се само след вече готов проект за интериорен дизайн и получена оферта от подизпълнители на IXDesign.
Цената е между 20 и 24% (според сложността на проекта) от сбора на всички получени оферти.
Според офертите – цените са с или без ДДС.
IXDesign е първото студио за интериорен дизайн в България, което предлага потребителско финансиране до 30 000лв. за физически лица и до 50 000лв. за юредически лица!

 

Одобрение до 2мин.!*

За кандидатстване, моля да се свържете с IXDesign на посочените телефони или e-mail info@ixdesignstudio.com
IXDesign – първи с мобилно приложение, чрез което ще може да следите стадия на Вашия проект!
Ръководство за създаване на профил, за следене статус на проект