fbpx

5 причини да наемете дизайнер

Студио за интериорен дизайн IX Design Studio
Искате модерно жилище, но ви е трудно да го декорирате сами?Случвало ли ви се е да отидете на гости при приятели и да останете възхитени от модерния и практичен интериорен дизайн на дома им? Каква е тайната им? Представяме ви 5 причини да се възползвате от професионален интериорен дизайн вкъщи, вместо да се захващате сами:

I

Въображение
id1 1 Имате идеи как искате да изглежда мечтаният дом, но не си го представите напълно? Обичайно явление. Не губете надежда, не сте специалист по интериорен дизайн. Просто наемете такъв. Това е човекът, който ще преобразува вижданията ви в изображения и чрез чертежи ще превърне желанията ви в реалност. Работата на дизайнера е да вникне в представите на клиента за интериорен дизайн, чрез опознаване на неговата психология. Следващата стъпка е да ви бъде представен цялостен проект за интериорен дизайн, който да отговаря напълно на идентичността ви.

II

Време
id2 1 Семейството и работата заемат по-голямата част от времето ни и трудно намираме промеждутък да обикаляме магазини за плочки, мебелни ателиета и центрове за осветителни тела. 80% от хората, които решават, че е време за ремонт, изпадат в паника от цялата бумащина свързана с него. Избор на боя, материали и уреди са само част от вселената за интериорен дизайн, с които трябва да сме наясно преди да започнем. Проектът за интериорен дизайн ви подарява това време, което да посветите на важните неща, докато дизайнерът ви се заеме с намирането на най-изгодните и качествени материали.

III

Опит
id3 1 scaled 1 Не сте правили ремонт досега? Или сте правили, но не се е получило точно както си го представяхте, тъй като идеите за интериорен дизайн не са се осъществили напълно? Човек не може да разбира от всичко. Опитът е това, на което се базира професионализмът. Имайки зад гърба си редица завършени проекти, вашият дизайнер не само познава перфектно цялата процедура по изработка на интериорен дизайн, а и може да разчита на практиката от създавалите се проблеми и техните решения по време на работа. Опитът улеснява работния процес, а и също така повишава качеството на работата. Това е ключът към мечтания интериорен дизайн.

IV

Организация
id4 1 scaled 1 Всеки ремонт протича в няколко етапа: • Избиране на проект за интериорен дизайн. • Наемане на майстори, които ще извършат ремонта по проекта за интериорен дизайн (строители, ел. инженери, ВиК, климатична инсталация, фирма за дограма, фирма за врати и т.н.) • Следене на работата и качеството на всяка една от бригадите по време на ремонта. • Обикаляне по мебелни магазини, проучване на електроуреди, студиа за декорация и т.н. • Организиране на последователността на всяка една от гореспоменатите дейности. • Намиране на решение на изникнали проблеми по време на работата (в 97% от случаите изниква проблем). • И на последно място – най-неприятна фаза – почистването след ремонта и привеждането на дома в подходящо състояние за живот, така както ви е бил представен в проекта за интериорен дизайн. Ако всичко това ви изглежда кошмар – не сте първите, нито последните. Вашият дизайнер може да ви предложи цялостна услуга, включваща всяка една от точките по-горе или накратко казано, цялостно водене на проекта от желания интериорен дизайн – от първите срещи с клиента до издаването и почистването на помещението.

V

Пари
id5 1 scaled 1 Не на последно място – бюджетът. Колко сте склонни да похарчите, за да преобразувате вашето помещение в нещо ново и модерно? Уповавайки се на т.3 (Опит) може да възникнат много допълнителни разходи, които ще утежнят бюджет, тъй като не сте запознати откъде да пазарувате, колко точно материали ще са ви необходими, кои фирми да наемете и т.н. Доверявайки се на дизайнер, той ще се постарае да се впише в бюджета Ви и да получите най-доброто в съотношение – цена – качество, за да изглежда вашия интериорен дизайн както винаги сте мечтали. Това са 5 причини да наемете специалист по интериорен дизайн за вашия дом. Те са базирани на дълги наблюдения над процеса на работа и психологията на нашите клиенти.Преди следващия ремонт не се колебайте да наемете професионалист за вашия интериорен дизайн!

Последни публикации:


Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.