fbpx

I

За физически лица
IXDesign интериорен дизайн гр. София

Вие сте ентусиазиран човек, който не се притеснява да общува с непознати? Умеете да продавате и имате леки познания по проектиране; ремонтни дейностти или просто сте артистична личност. Търсим точно Вас! IXDesign Ви предлага партньорство! Без значение от Вашето местоположение може да получавате допълнителен доход без това да коства много от времето Ви. За всеки един клиент дошъл от Вас и сключил договор за изработка на проект за интериорен дизайн с IXDesign, Вие ще получите заслужена комисионна, без реално да познавате в детайли дебрите на проектирането. Представете ни се, като попълните контактната форма отдолу.

Как работи IXDesign с физически лица?
– Всеки, който предостави клиент на IXDesign ще получи заслужена комисионна на база % от общата сума от договора веднага – на следващият ден след получаване на авансовото плащане. Комисионната се изплаща в пълен размер още в началото на работата, Не е нужно да се тревожите за процеса на работа – Вашата дейност приключва, при подписване на договор за изработка на проект за интериорен дизайн!

Как работи системата?
– Много просто – свързвате се с IXDesign на един от посочените мейли с името на клиента, който ще бъде предоставен от Вас. IXDesign ще отрази това и при подписване на договор с този клиент – Вие ще получите Вашата комисионна! Елементарно!

*В случай, че даден клиент бъде препратен към IXDesign от няколко различни физически партньора на IXDesign – то комисионна получава този, който е предоставил клиента първи, след като клиента подпише договор.

Има ли как да Ви “прескочим”?
– Разбира се, че да! Но това не е политика на IXDesign! От над 25 годишната си история ние държим на нашето име и репутация и за нас е недопустимо да пренебрегнем наш партньор! Доверието е движеща сила в този тип дейност и при липсата му от двете страни бъдеща съвместна работа губи смисъл. Мислете за работата с нас, като когато давате ексклузивни права на брокер за недвижими имоти да продава ексклузивно даден имот само той/фирмата.

Трябва ли да разбирате от интериорен дизайн?
– Не! Трябва да може да продавате, оставете дизайна на нас – професионалистите!

Ако Ви предоставя клиент и Вие сключите договор с него за изработка на проект за интериорен дизайн и си получа комисионната, ще получа ли нова, ако същият клиент Ви потърси отново в бъдеще за друг обект?
– Не, разбира се! Това няма как да го предоставим поради факта – непроследимо е за Вас – ние с този клиент впоследствие дали сме продължили съвместна работа. Ако търсите да предоставите един клиент на IXDesign – било то строителна фирма, инвеститор или частно лице и след това спрете с Вашата дейност по търсене на клиенти и чакате при всеки следващ бъдещ проект да получавате комисионна, то IXDesign не добър Ваш партньор – препоръчваме Ви да се насочите към друга фирма/дейност.

Ще получите ли рекламни материали с цел по-добро представяне на IXDesign и дейността ни?
– Разбира се! Ако сте заинтересован и сериозен в амбициите си да изкарвате допълнителна сума пари, като наш партньор ще направим среща в офис на IXDesign и ще Ви предоставим рекламни материали. Може да свалите презентация на IXDesign от тук:

*Препоръчваме да я прочетете, за да добиете представа, за IXDesign и тя може да Ви е от голяма полза при презентиране на фирмата.

IXDesign ще следи ли дали търсим клиенти, ако станем партньор на IXDesign?
– Не! Това оставяме на Вас, защото тук няма нищо задължително – това е Ваше решение и Вие решавате дали да се занимавате активно, колко време ще отделите за тази дейност и дали Ви харесват условията за работа с IXDesign.

Мога ли да се свързвам с IXDesign при въпроси и неясноти?
– Разбира се, че да! IXDesign е винаги насреща, за да Ви разясни нещо, което не знаете и да Ви помогне – на Вас оставаме задачата да ни предоставяте, колкото е възможно, повече клиенти, защото така ще получавате комисионни.

Каква е политиката за конфиденциалност между IXDesign и нейните партньори?
– Абсолютно всяка информация за клиенти е фирмена тайна и против правилата и законите да се предоставя на други лица!

Ще ни дадете ли насоки – къде и как да търсим клиенти?
– Не, това е Вашата част от дейността. Ако Ви дадем насоки и Ви кажем към кой да се обърнете, Вашата дейност се обезсмисля. Тук трябва да покажете креативизъм и желание за работа в професионална обстановка.

Можете ли да се откажете да сте партньор на IXDesign?
– Разбира се! По всяко време може да прекратите работа с IXDesign, като това не носи абсолютно никакви последствия – правни и морални.

Подходяща ли е за Вас тази дейност?
– Тук трябва Вие да решите и определите. IXDesign не може да определи това. Вие се познавате какъв тип човек сте и дали може да се справите и най-важното – мотивиран ли сте?

Нуждаем ли се от повече информация на този етап от IXDesign за да станем техни партньори?
– Според нас – не, но Вие ще прецените дали въпросите и отговорите са ви задоволили или имате допълнителни такива. Нужно е да ни изпратите съобщение, че се интересувате и искате да станете партньор на IXDesign, за да може да Ви входираме в системата ни с партньори и да създадем профил, където ще описваме всички бъдещи предоставени от Вас потенциални клиенти, като при първи предоставен клиент ще Ви предоставим достъп и информацията ще е абсолютно открита между IXDesign и Вас! Ние държим цялата ни дейност да е максимално прозрачна, както за нашите клиенти, така и за нашите партньори!

II

За юридически лица
ph22 scaled 1

Вие сте фирма, която предлага продукти, които мислите, че ще ни допаднат и са приложими за нашата дейност? Може да представите Вашата фирма, продукти и условия, като попълните контактната форма отдолу.

Как работи IXDesign с юридически лица?
– Всяка фирма, която иска да работи с IXDesign трябва да изпрати съобщение, за да може да я входираме, като в съобщението трябва да съдържа информация за дейността на фирмата, предлаганите от нея продукти и/или услуги, презентация на фирмата с линк към сайт и партньорски предложения включващи преференциални цени за IXDesign, условия на работа и т.н.

Подходяща ли е Вашата фирма/дейност за IXDesign?
– Тук трябва сами да прецените. Ако сметнете, на база презентацията на IXDesign която може да откриете тук, че Вашата фирма предлага продукти и/или услуги, които биха били полезни за IXDesign и ще има интерес, в такъв случай – да! Търсим Вас!

*Важно – IXDesign държи особено много на предоставянето на мостри на материали и други такива, с цел да презентира Вас и Вашите продукти на клиентите си! Това ще е във Ваша, наша и на нашите клиенти полза и улеснение. Не сме склонни да Ви представяме, като показваме продуктите Ви чрез влизане в сайта ни – това показва недоверчивост към IXDesign и мигновенно нашите клиенти губят интерес и съответно не може да Ви бъдем максимално полезни.

*НЕ важи са фирми/дейности, които няма как да се представят чрез мостри – тип: електроуреди, осветителни тела и т.н., но не изключва и да ни предоставите каталози!

Има ли как да сме си взаимно полезни?
– Разбира се, че да! Това е и основната идея! Вие предоставяте на нас преференциални продукти и/или услуги на преференциални цени, а ние Ви генерираме оборот – така и двете страни имат полза и създаваме дългогодишно партньорство и доверие, което е от изключително голяма важност за IXDesign!

Нашите партньори

Пишете ни


Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.