fbpx

С няколко стъпки Вие ще може да запазите свободен час за безплатен оглед от служител на IXDesign. На този оглед, ние ще замерим точно Вашето помещение, ще се запознаем с Вас и Вашите изисквания и ще Ви изпратим оферта специално за Вас!

*Моля, след  като получите мейл за запазване на час за безплатен оглед, да ни изпратите – чертеж/скица на мейл: info@ixdesignstudio.com или office@ixdesignstudio.com докато наш служител преглежда заявката Ви!

*Моля да напишете описание на обекта (за какво става въпрос – квадратура, вид обект и др., като преди одобрение на часа – IXDesign може да изисква да ни изпратите чертеж/скица на обекта и/или снимков материал.

*Посещението за оглед и взимане на точни размери е безплатно само в рамките на гр. София. За други населени места се заплаща допълнително.

*IXDesign обработва Вашите лични данни с цел извършване на дейности по договор. Със запазването на безплатен час за оглед Вие се съгласявате с политиката за защита на личните данни и общите условия на IXDesign.

*Всички полета са задължителни

+359894737727
+359887480560
info@ixdesignstudio.com
office@ixdesignstudio.com
Местоположение: място на клиента

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Изпращане

Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.