fbpx

 • Изготвяне на оферта за интериорен дизайн
  За индивидуално изготвяне на оферта за интериорен дизайн, моля изпратете запитване на нашият e-mail. Ние ще се свържем с Вас за да уговорим среща и да се запознаем с Вашите желания. Изготвянето на оферта трае максимум 3 работни дни, след предоставяне на чертежи или взимане на точни размери от обект.
 • Предлагате ли индивидуални проекти за интериорен дизайн?
  Да, IXDesign е специализиран в изготвянето на идивидуални проекти за интериорен дизайн по желание на клиента. Разполагаме със сериозна техника за визуализиране на проектите. Специализирани сме в 3D проектиране и протипиране.
 • Колко време отнема изготвянето на един проект?
  Силно зависи от вида проект - апартамент, част от апартамент, офис, заведение, обществено помещение и др. В най-общите случай това отнема около 30-40  работни дни. Всичко зависи и от времето, което нашите клиенти отделят, за да разгледат предложените от нас варианти и да решат, какви промени ще се правят. Времето за изготвяне на проект не е свързано с реализирането на проекта!
 • Възможно ли е на първо време да ми изготвите интериорен проект, а вбъдеще, ако реша да Ви го възложа за изпълнение?
  Да! Можем да изготвим интериорен проект, без това да е обвързано с реализирането му от наша страна. Може да се възползвате и от предложени от нас подизпълнители. Имайте предвид, че ако сте избрали пакет "Light" - в който не са включени работни чертежи и искате да ни наемете за цялостно изпълнение, което се извършва само с партньори и подизпълнители на IXDesign, може да се наложи да се изготвят допълнителни работни чертежи при нужда, което се заплащат допълнително.
 • Ползвам ли остъпки, ако поръчвам артикули и/или възлагам реализирането на проекта на Вас?
  Да! IXDesign се ползва с преференциални цени от много контрагенти! Може да ни отправите директно запитване за цени на електроуреди, строителни материали, дървени плоскости, осветителни тела, декорации, пердета и завеси, озвучителна техника, производители на мебели, подови настилки и др.
 • Начин на плащане
  Всеки клиент на IXDesign има възможността да плати по банков път, с кредитна или дебитна карта на ПОС терминал или в брой. IXDesign предлага потребителско финансиране чрез TBI Bank.
 • Цени
  Цената се определя на база кв.м. чиста площ - IXDesign не взима квадратурата на стени, колони и др. Цените на пакетите предлагани от IXDesign са без включено ДДС.
 • Авторско право
  Всички снимки намиращи се в секция "Галерия" са абсолютно авторско право на IXDesign и използването им без изричното разрешение на IXDesign се счита за престъпление. Всички използвани снимки в секция "Blog" и други страници на сайта са без комерсиална цел, а целящи илюстриране на темта, описана в блог поста или страницата.
 • Възможно ли е дейността да се извърши "online"?
  Да! IXDesign предоставя на своите клиенти възможност за изцяло “online” изработване на проект за интериорен дизайн! Всичко това е възможно благодарение на нашата платформа, в която всеки клиент може да следи всички фази при изготвянето на проекта за интериорен дизайн. Нужно е само да ни изпратите запитване!
 • Как се взимат размери ако изработката на проект за интериорен дизайн се извършва "online"?
  Нужно е да ни изпратите на e-mail архитектурен чертеж на помещението или "скица" с нанесени всички размери + снимки от всички страни на помещението. *Важно - IXDesign не носи отговорност, ако при предоставените от Вас архитектурни чертежи и/или "скици" размерите не съвпаднат с реалната ситуация на помещението след довършителните му работи! *Важно - В случай на извънредното положение поради пандемията от COVID-19 IXDesign взима размери от помещението единствено при крайна необходимост. За взимането на размери е нужна предварителна уговорка и спазването на следните изисквания: - В помещението НЕ може да има повече от 3ма души. - Преди влизането в помещението служител на IXDesign ще се дезинфекцира, постави предпазна маска и ръкавици. - Спазването на дистанция от 2м. е задължително! - Забранява се всякакъв вид ръкостискане!

Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.