Полезно

За индивидуално изготвяне на оферта за интериорен дизайн, моля изпратете запитване на нашият e-mail.
Ние ще се свържем с Вас за да уговорим среща и да се запознаем с Вашите желания. Изготвянето на оферта трае максимум 3 работни дни, след предоставяне на чертежи или взимане на точни размери от обект.

Да, IXDesign е специализиран в изготвянето на идивидуални проекти за интериорен дизайн по желание на клиента.
Разполагаме със сериозна техника за визуализиране на проектите.
Специализирани сме в 3D проектиране и протипиране.

Силно зависи от вида проект – апартамент, част от апартамент, офис, заведение, обществено помещение и др. В най-общите случай това отнема около 30-40  работни дни.
Всичко зависи и от времето, което нашите клиенти отделят, за да разгледат предложените от нас варианти и да решат, какви промени ще се правят.
Времето за изготвяне на проект не е свързано с реализирането на проекта!

Да! Можем да изготвим интериорен проект, без това да е обвързано с реализирането му от наша страна. Може да се възползвате и от предложени от нас подизпълнители. Имайте предвид, че ако сте избрали пакет „Light“ – в който не са включени работни чертежи и искате да ни наемете за цялостно изпълнение, което се извършва само с партньори и подизпълнители на IXDesign, може да се наложи да се изготвят допълнителни работни чертежи при нужда, което се заплащат допълнително.

Да! IXDesign се ползва с преференциални цени от много контрагенти! Може да ни отправите директно запитване за цени на електроуреди, строителни материали, дървени плоскости, осветителни тела, декорации, пердета и завеси, озвучителна техника, производители на мебели, подови настилки и др.

Всеки клиент на IXDesign има възможността да плати по банков път, с кредитна или дебитна карта на ПОС терминал или в брой.
IXDesign предлага потребителско финансиране чрез TBI Bank.

Цената се определя на база кв.м. чиста площ – IXDesign не взима квадратурата на стени, колони и др.
Цените на пакетите предлагани от IXDesign са без включено ДДС.

Всички снимки намиращи се в секция „Галерия“ са абсолютно авторско право на IXDesign и използването им без изричното разрешение на IXDesign се счита за престъпление.

Всички използвани снимки в секция „Blog“ и други страници на сайта са без комерсиална цел, а целящи илюстриране на темта, описана в блог поста или страницата.

Да! IXDesign предоставя на своите клиенти възможност за изцяло “online” изработване на проект за интериорен дизайн! Всичко това е възможно благодарение на нашата платформа, в която всеки клиент може да следи всички фази при изготвянето на проекта за интериорен дизайн. Нужно е само да ни изпратите запитване!

Нужно е да ни изпратите на e-mail архитектурен чертеж на помещението или „скица“ с нанесени всички размери + снимки от всички страни на помещението.

*Важно – IXDesign не носи отговорност, ако при предоставените от Вас архитектурни чертежи и/или „скици“ размерите не съвпаднат с реалната ситуация на помещението след довършителните му работи!

*Важно – В случай на извънредното положение поради пандемията от COVID-19 IXDesign взима размери от помещението единствено при крайна необходимост.
За взимането на размери е нужна предварителна уговорка и спазването на следните изисквания:
– В помещението НЕ може да има повече от 3ма души.
– Преди влизането в помещението служител на IXDesign ще се дезинфекцира, постави предпазна маска и ръкавици.
– Спазването на дистанция от 2м. е задължително!
– Забранява се всякакъв вид ръкостискане!