fbpx

I

Екстериорен дизайн от IXDesign Studio
8

Екстериорният дизайн е неделима част от една обща и хармонична линия за организиране и оформление на пространството, което обитавате. Тази линия обединява както вътрешното пространство, така и външното, така че всичко да отговаря на вашия стил, нужди, естетически представи. Принципът е всеки кът да е завършен сам за себе си, но и да е в баланс с цялото.

Екстериорният проект, предлаган от IX Design Studio, в зависимост от конкретното задание, може да включва:

● Изготвяне на проект за външно осветление;
● Проект за настилки и озеленяване;
● Проект за мебели и градински съоръжения;
● Проект за дизайн на фасади;
● Проект за цялостно оформление на екстериорен дизайн;
●Предложения за цветове и материали, които най-точно да отговорят на стила, функционалността и изискванията за устойчивост във вашия имот;
● Авторски надзор;
● Потребителско финансиране и специални отстъпки от нашите партньори.
Офисът ни е в София, но изпълняваме проекти по цял свят. Можете да разгледате една малка част от хилядите ни проекти в Европа и Близкия Изток.

II

Съвременен външен дизайн на къщи в София и страната
4 2

Външният дизайн на къщи е едно от любимите предизвикателства на екипа на  IX Design Studio, защото имаме възможността да свържем по неповторим начин екстериора с интериора на къщата. За нас всеки такъв проект означава да открием уникалността и стила на имота и неговите обитатели и да го покажем на света. 

Организирането и оформлението на екстериора изисква холистичен подход – от избора на външен цвят за къща до осветлението, фасадите, озеленяването, избора на мебели и настилки. Само по този начин може да се гарантира единството, функционалността и естетиката на пространството, което обитавате.

Външният дизайн на къщи за нас е микс от знания, опит, умения, интуиция и игра с цветове, форми, материали, линии. Малко като срещите на сляпо, защото трябва да се съчетаят в проекта едновременно визията на дизайнери и архитекти и индивидуалността и желанията на обитателите на имота. Ето защо ние често казваме, че дори боядисването на къщата отвън всъщност започва отвътре с избора на точните цветове за конкретните хора и пространства. 

Професионалното оформлението на интериора или екстериора ще подобри съществено качеството на живота ви, функционалността и дори експлоатационните характеристики на имота ви. И не на последно място емоционално ще се чувствате много по-свързани и по-позитивни в такова пространство. 

III

Екстериорен дизайн на къщи от София на два континента
3 2

Независимо дали става дума за селска къща, вила, морски имот или дори малка сглобяема къща професионалният интериорен и екстериорен дизайн на къщи ще ви помогне да усвоите и да се наслаждавате по най-добрия начин на всеки сантиметър от вътрешното и външното пространство на вашия имот. Освен това опитният дизайнерски и архитектурен почерк ще внесе хармония, естетика и баланс навсякъде около вас. 

Екипът на IX Design Studio има повече от две десетилетия опит и хиляди реализирани проекти в областта на екстериорния дизайн на къщи. Локацията на офиса ни е в София, но отдавна сме прескочили с работата си границите на два континента – от Европа до Близкия Изток. Предлагаме както цялостен архитектурен проект за вашия парцел, така и екстериор на селски къщи, морски имоти, вили, сглобяеми и/или нискоенергийни и пасивни къщи, хотели, офис сгради и други сгради с търговско предназначение.

Екстериорният проект включва:

●Цялостен проект за оформление и организиране на пространството;
●Фасаден дизайн – идеи за фасади на къщи, които едновременно отговарят на стила и естетиката на имота и са надеждни в дългосрочен план. Ще предложим и подходящи цветови решения, избор на фасадни материали, като мазилки, екстериорен облицовъчен камък, плочки, панели и др.;
●   Обзавеждане и съоръжения за екстериора – тук се включват градински мебели и съоръжения за външното пространство;
●  Екстериорни настилки – подходящи за условията екстериорни настилки, което включва всякакъв тип материали – например естествен камък, плочи, затревени настилки,  екстериорен гранитогрес и др., за да се оформят различни тематични зони и кътове. Комбинацията от настилки ще създаде уникално общо пространство, свързано във функционално и стилово-естетическо отношение с целия имот.

IV

Външен дизайн на къщи: цените на IXDesign Studio
2 2

Независимо дали става дума за проекти в страната или чужбина, можете да се обърнете към офиса на IX Design Studio в София със запитване за предложенията ни за външен дизайн на къщи и цени. За да бъдем максимално точни в оферирането, трябва да имаме точни параметри на проекта. Ето защо в общия случай ще е необходимо и посещение на обекта.

Нашето студио предлага и възможността за потребителско финансиране на проекти за екстериорен дизайн. Ако се интересувате от тази опция, ще ви помогнем с партньорите ни да получите отговор за финансиране в рамките на няколко минути.

Оферта за интериорен проект от IXDesign Studio

Ако се интересувате от изработка на проект за екстериорен дизайн и цената му, можете да изпратите запитване на посочените мейли. 
Макар че седалището на IXDesign Studio е в София, ние работим с клиенти от цялата страна и от чужбина.
При желание от ваша страна можем да предложим и потребителско финансиране на представената от нас оферта за интериорен дизайн.


Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.