fbpx

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Интериорен дизайн на апартаменти е сред най-търсените услуги.

Екстериорен дизайн

Екстериорен дизайн

Екстериорният проект, предлаган от IX Design Studio, в зависимост от конкретното задание, може да включва:

Авторски надзор

Авторски надзор

Авторският надзор в интериорния дизайн е сред най-важните етапи при реализирането на всеки интериорен проект.

Цялостна реализация

Цялостна реализация

Много важно за всеки проект е възможността на студиото за интериорен дизайн да може да предложи цялостен затворен цикъл.

VR3 1

Имаме удоволствието да ви представим услугата - VR презентация с VR headset!

360g
Какво представлява?

VR презентацията е единственият начин за точно и реалистично пресъздаване на мащаб и пространство. Благодарение на последно поколение софтуер и VR очила, Ви даваме възможност да разгледате детайлно всяко помещение на Вашия дом или офис по проект. По този начин изключваме всички колебания и разминавания относно подходящи цветове, мебели или подови настилки. С помощта на VR добивате реална представа за текстура и осветеност, спрямо сезон и метеорологични условия.
Вижте дигиталната революция в интериорния дизайн!

Как работи?

Слагате VR очилата.

 • Kонсултация преди покупка на жилище с визия за изготвяне на интериорен дизайн
  В случай че сте решили да използвате услугите на интериорен дизайнер, може да запазите час за консултация преди покупката на жилище, при която ще Ви дадем ключови съвети. Също така ще може да се възползвате от нашите контакти на квалифицирани брокери на недвижими имоти. Сумата от консултацията се приспада при сключване на договор с IXDesign за изготвяне на проект за интериорен дизайн.
 • Kонсултиране на обект
  Консултиране на обект е услуга, която е безплатна за клиенти с жилища, офиси и заведения на територията на гр. София. Може да запазите час за безплатен оглед, при който ще се запознаем с Вас и спецификите на помещението, ще го заснемем и вземем точни размери. След това ще изготвим оферта отговаряща точно на Вашите нужди.
 • Заснемане на обект
  Цялостно заснемане на обект и изчертаването му в 2D вариант. Взимане на всички размери от обекта - прецизни и точни. При запазване на час за безплатен оглед, тази услуга е включена.
 • 3D визуализация
  3D визуализация е компютърно генерирано фотореалистично изображение на апартамент, офис или заведение. Работим със софтуер от последно поколение и предлагаме висококачествени 3D визуализации, 360 градусови панорами, VR изображения, анимации на проекти и виртуални разходки.
 • Проектиране на мебели
  Проект на мебел е цялостно изготвяне на всички нужни чертежи с включени размери, разрези и допълнения, нужни за директно възлагане на изпълнение от мебелист - външен или предоставен от IXDesign.
 • Идеен проект
  Той е основата, върху която се съставя работния проект за интериорен дизайн. Съобразен е изцяло с визата за проектиране. Целта на идейния проект в един интериорен дизайн е да оформи общият вид на помещението. Стремежът е да се постигне максимално съотношение между полезната площ на отделните обекти и квадратурата на общите части, като се държи сметка за най-доброто изложение, размери, оформянето на обособените функционални зони и т.н. Проектът за интериорен дизайн е напълно съобразен с представите на клиента.
 • Работен проект
  Разработва се на базата на идейния архитектурен проект или проекта за интериорен дизайн. Той е окончателната фаза в проектирането. В него са предвидени части: архитектурна, конструктивна и технологична, електро и ВиК инсталации, план софит, ОиВ, газификация, телефонизация, и др., както и вертикална планировка и външни връзки.
 • Чертежи
  Изработка на допълнителни чертежи при изпълнение на проект за интериорен дизайн.
 • Мостри на материали
  Предоставяме на всеки клиент, мостри на дървени плоскости, гранит, мрамор, изкуствен камък, палитра от различни бои на различни производители, видове стъкла, метали и др.
 • Количествена сметка
  Всеки проект изработен от IXDesign включва количествена сметка с квадратури, материали и списък с използвани продукти.
 • Интериорен дизайн
  IXDesign studio предоставя на своите клиенти, висококачествен интериорен дизайн с богат опит! Специализирани сме в изготвянето на модерен и изчистен интериорен дизайн за апартаменти, офиси и заведения.
 • Екстериорен дизайн
  Изготвяме проекти на парапети, стълби, козирки, огради, външен дизайн и архитектурни проекти.
 • Цялостна реализация *
  IXDesign предоставя цялостна реализация на проект.  От среща с клиент и взимане на размери, през изготвяне на интериорен дизайн до цялостното му изпълнение от партньори на IXDesign. С услугата "цялостна реализация" ние се ангажираме изцяло с проекта - посещаваме фабрики, договаряме отстъпки на продукти и материали, организираме всички доставки, държим постоянна връзка с всички подизпълнители и т.н. Калкулира се само след вече готов проект за интериорен дизайн и получена оферта от подизпълнители на IXDesign. Цената е 24% от сбора на всички получени оферти за гр. София и 28% от сбора на всички получени оферти за останалите градове. Според офертите - цените са с или без ДДС.
 • Потребителско финансиране с TBI Bank
  IXDesign е първото студио за интериорен дизайн в България, което предлага потребителско финансиране до 30 000лв. за физически лица и до 50 000лв. за юредически лица! Одобрение до 2мин.!* За кандидатстване, моля да се свържете с IXDesign на посочените телефони или e-mail info@ixdesignstudio.com

Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.