fbpx

I

Студио за интериорен дизайн за повече красота в живота
id1 1536x1022 1

Дълго можем да изреждаме какви са конкретните услуги на нашето студио за интериорен дизайн в София. Предпочитаме обаче да представим IXDesign Studio, като ви разкажем с какво можем да ви бъдем полезни.
Идеи – няма по-голямо предизвикателство от това да работиш с хора с идеи. Просто, защото те движат света. Но мисията на интериорните дизайнери не се изчерпва само с идеята, а трябва да я въплътят в реалност. Често това означава да превърнем невъзможното във възможно.
Време – това е най-ценният актив. Ето защо ние ви предлагаме да използвате своето лично време по най-добрия начин, вместо да го прекарвате в избор на плочки, изчисления на необходимите строителни материали и планиране на жилищен интериорен дизайн.
Опит – опитът се трупа само по един начин – с много усилия и практика. Интериорният дизайн го изисква по дефиниция, защото освен желанието (какво искаме да променим) трябва да посочим начина (как да стане това). Ето защо ние като студио за интериорен дизайн ви предлагаме своя дългогодишен опит. Той ни позволява да поемаме много смели експерименти там, където обикновено другите се отказват.
Организация – дори и най-малкият проект за промени в интериора изисква сериозна организация, като се започне от идеята, проектирането, намирането на изпълнители и контрола на работата им, намирането на точните материали, мебели, аксесоари до почистването накрая. Опитните интериорни дизайнери биха ви казали, че най-сериозните усилия обаче са свързани с решаването на възникнали проблеми.
Пари – доказано е, че когато имаш добър проект, знаеш как да го осъществиш и имаш подходящите хора за това, това е най-прекият и бюджетен вариант към реализирането му.

II

Интериорен дизайн на апартаменти за по-щастлив живот
id2.bak

Интериорен дизайн на апартаменти е сред най-търсените услуги, защото все повече хора искат да обитават пространства, съчетаващи едновременно функционалност, удобство и красота. И най-важното – доверявайки се на интериорен дизайнер, вие имате възможност да реализирате вашите представи за вътрешното пространство и собствените си идеи за обзавеждане на апартамент. Това е много важно, за да се чувствате комфортно и със сигурност е първата крачка по пътя към по-щастлив живот. Защото домът е там, където се чувствате себе си.
Вътрешният дизайн на апартамент е едно от големите градски предизвикателства. Той е едновременно философия, визия за живота, опит и умение да видиш възможностите дори там, където ги няма. Професионалните дизайнери ви дават възможност да променяте средата по ваш вкус вместо тя да променя вас. Понякога да се постигне такъв резултат е наистина трудно, но лесните решения невинаги са най-добрите.
Често ни питат за препоръка за модерно обзавеждане на апартамент. Нашият отговор винаги е един и същ – модните вълни идват и си отиват, но стилът и красотата остават. Ето защо, за да изглежда вашият дом в крак с актуалните тенденции, на първо място трябва да се подчинява на единна концепция за цялото пространство и да е съобразен с вашите нужди и идеи. Защото домът отразява вашата същност, но и вие го отразявате с емоциите си.
Ще се радваме да помогнем с вътрешния дизайн на апартамент, независимо дали става дума за София, страната или чужбина.

III

Вътрешен дизайн на къщи за любителите на простора
id3 scaled 1

Вътрешният дизайн на къщи все повече се налага като услуга и в градските пространства. Това е така, защото много хора избират да живеят в големите градове или в околностите им, но да обитават по-голямо пространство в семейна къща. Доверявайки се на професионалист в областта на интериорния дизайн на къща при изграждането на вашия бъдещ семеен дом, вие ще можете да използвате по най-добър начин пространството и съответно то да бъде планирано и с оглед на бъдещите нужди на фамилията ви. Така ще си спестите допълнителни ремонти, време и не на последно място и разходи. Предлагаме ви нашия дългогодишен опит във вътрешния дизайн на къщи, за да извървим заедно пътя към вашата мечтана градска къща, независимо дали става дума за София или друг град.
Екипът на IXDesign Studio е с дългогодишна практика и във вътрешния дизайн на селски къщи. Независимо дали имате намерение да я използвате за жилищни нужди или само за ваканционен имот, ще се радваме да ви помогнем да запазите семейната история, естетика и функционалност и в интериора на къщата.
Защо да изберете нас? Защото влагаме цялата си енергия и вдъхновение, за да предложим максимума дори и от най-малкото пространство. Освен това винаги си поставяме много високи цели. И преди всичко – обичаме всичко, което правим. И ни личи.

IV

Интериорен дизайн на спалня в София
id4 1024x710 1

Спалнята е едно от най-важните пространства, защото прекарваме голяма част от времето си в сън. Ето защо интериорният дизайн на спалнята е с особена важност. Когато се прави проект за спалните помещения, следва да се съобразят редица условия. Само част от тях са: следването на обща концепция за цялото жилищно пространство; съобразяване с нуждите на обитателите, включително с бъдещите им планове за използване на имота, с техните виждания и вкус. Същевременно интериорните дизайнери трябва да осигурят максимални възможности за добра почивка и функционално използване на спалнята.
Заради важното място на спалнята в живота и в жилището ни съществуват редица философски и езотерични визии по отношение на дизайна и организирането на пространството и. Екипът на IXDesign Studio ще се радва да предложи интериорен дизайн за вашата спалня, като съобрази вижданията ви за нея. Сигурни сме, че качеството на вашия сън значително ще се подобри след нашата професионална намеса.
Предлагаме на нашите клиенти експертиза в интериорния дизайн и цени с прозрачни условия и комплименти за пакетна услуга. Можете да използвате калкулатора на сайта ни, за да изчислите сами приблизителната стойност за вашия проект. Ние сме първото студио за интериорен дизайн в страната, което подкрепя клиентите си, осигурявайки възможност и за потребителско финансиране от TBI Bank.

V

Интериорен дизайн на хол и кухня от IXDesign Studio за повече вдъхновение
id5 scaled 1

Холът и кухнята във всеки дом са най-обитаваните пространства в активната част от деня ни. Ето защо вътрешният дизайн на тези помещения трябва в максимална степен да отговаря на натюрела и ежедневието на обитателите му и едновременно с това да бъдат спазени всички принципи на дизайна. Това е едно от основните предизвикателства при изготвянето и реализирането на проектите за промяна на вътрешното пространство. Но най-важната цел на всеки такъв проект е преди всичко да повиши комфорта и качеството на живот на обитаващите съответното пространство.
Когато говорим за интериорен дизайн на хол, трябва да имаме предвид не само, че ние прекарваме най-дълго време в тази част от дома ни, но също така там ние приемаме и нашите гости. В този смисъл холът ни е и нашето лице пред света. От гледна точка на тази му функционалност в проекта за интериорен дизайн на хол има няколко “задължителни” елементи, като например диван, маса, телевизор. Подходящият им избор, както и добавянето на различни акценти могат да превърнат и най-малкия хол в уникално място, където ще се радвате на почивка или на срещи с приятели.
Вероятно едни от най-големите промени във визията и функционалността в последните години претърпя именно кухненското помещение. Сравнението на проект за интериорен дизайн на кухня понастоящем с такъв отпреди няколко години ясно показва не само новите материали, настилки, уреди, плод на технологичното развитие, но дори и различната визия за пространствено ориентиране.

Оферта за интериорен проект от IXDesign Studio

Ако се интересувате от изработка на проект за интериорен дизайн и цената му, можете да разгледате нашите пакети, след което да посочите избрания от вас пакет в нашия калкулатор. По този начин ще имате предварителна представа за бюджета, който ще ви е необходим за нашите услуги, без да ви се налага да правите специално запитване за оферта за интериорен проект.
Макар че седалището на IXDesign Studio е в София, ние работим с клиенти от цялата страна и от чужбина.
При желание от ваша страна можем да предложим и потребителско финансиране на представената от нас оферта за интериорен дизайн.


Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.