Цени

Всички вдигат цените си! Ние ги сваляме!

Интериорен дизайн за по-добър начин на живот

Професионално реализираният проект за интериорен дизайн не просто осъществява вашите идеи и мечти за оформление на интериора. Той съществено подобрява начина ви на живот, осигурявайки по-качествена и функционална среда на обитаване. Има комплексен характер – едновременно е визия, философия, познание и услуга.

С всеки осъществен от IX Design Studio интериорен проект ние се стремим да постигнем всичко това. 

 • Визията се отнася до факта, че проектът следва да е свързан с бъдещето, а не просто “тук и сега”. 
 • Философията отразява начина ви на живот и вашата гледна точка. 
 • Познанието, опитът и добрият екип в реализирането на интериорни проекти са задължителни. 

Ние ви предлагаме dream team с десетилетия опит и стотици реализирани проекти в областта на интериорния дизайн у нас и в чужбина. Като услуга също има комплексен характер – от идеята и концепцията, през изработката на идеен и работен проект, 3D визуализации до изпълнението му.

Организирането и оформлението на пространството около нас не е въпрос само на естетика. На първо място винаги е функционалността, така че то да ни служи по-добре и обитаващите го да да го чувстват като “свое”. Но, независимо дали става дума за дизайн на апартамент, къща, офис, магазин, организирайки и променяйки пространството около нас, ние променяме и себе си. Защото проектите за интериорен и екстериорен дизайн едновременно отразяват това, което сме, но и това, което бихме искали да бъдем.

Защо да изберете IXDesign?

Разгледайте пакетите на IXDesign и се убедете сами!

потребителско финансиране до 30 000лв. за физически лица и до 50 000 лв. за юридически лица

одобрение до 2мин.!*

Light

€16 кв.м.

PRO

€28 кв.м.

Delux

€36 кв.м.

*използвайте "Калкулатор" за максимално точна цена

*цялостно изпълнение на проект се доплаща и се оферира само при готов финален проект
*всички цени са без включено ДДС
*минимална квадратура 10 кв.м. (ако помещението е по-малко от 10 кв.м. се калкулират 10 кв.м.)

авторски надзор – може да се възползвате от подизпълнителни на IXDesign с преференциални цени или да използвате Ваши изпълнители

*за многостайни жилища и къщи – цена според запитване

авторски надзор включва:

 • оперативна среща на обекта в присъствието на изпълнител на ремонтните дейности и клента и обсъждане и разяснаване на проекта преди започване на ремонтните дейности 
 • посещение на обекта в присъствието на изпълнител на ремонтните дейности и клиента при завършване на всички Ел.; ВиК; гипсокартони и даване на напътствия преди полагане на подови настилки и плочки
 • *при желание – посещение на мебелист в офис на IXDesign за консултация
 • посещение на обекта в присъствието на изпълнител на корпусните мебели и клиента преди започване на монтаж на мебели и финални напътствия при завършването на проекта

*Всеки пакет включва висококачествени 3D визуализации и 360 панорами + всичко описано в раздел „Цени“

Свалете примерна проектна книга на чертежите за пакетите „Pro“ и „Delux“

Интериорен дизайн - цените на IX Design Studio

Въз основа на нашия 30-годишен опит сме се убедили, че е най-удобно и изгодно за клиентите ни да предложим пакетни предложения за интериорен дизайн и цени. Проучихме задълбочено търсенето на пазара и разработихме три пакета – Light, Pro и Delux, като всеки от тях включва ясно и точно посочени услуги и цени на кв. м. Предимствата на този интегриран подход за клиента са:

 • Най-добра цена за по-голям обем услуги;
 • Прозрачност при ценообразуването, без скрити такси;
 • Гъвкавост в предлагането, така че да отговорим най-добре на предпочитанията и бюджета на клиентите ни;
 • Специални отстъпки от IX Design Studio за нашите услуги, както и за артикули и услуги от наши партньори.

IX Design Studio предлага на клиентите си и цялостна услуга за интериорен дизайн и цени, които включват пълния цикъл – от огледа на обекта до почистването му след изпълнението на строително-ремонтните дейности. По този начин се пестят излишни и непредвидени разходи, време и нерви за клиентите. Дългогодишният ни опит като студио за интериорен дизайн у нас и в чужбина ни позволява да планираме и управляваме изцяло процеса, включително и договаряне на най-добри цени, организиране на доставки и монтаж, комуникация с подизпълнители. 

Предлагаме и гъвкави планове за потребителско финансиране, за да реализирате вашите идеи.

Запитвания за изготвяне на проект и цена или за оглед на обект можете да отправяте към екипа ни чрез контактите, посочени на нашата интернет страница или използвайте нашия онлайн калкулатор на проект.