Авторски надзор

I

Авторски надзор и цялостно изпълнение от IXDesign Studio

Авторският надзор означава посещение на обекта в посочените стъпки в раздел „Цени“ и консултиране по  реализацията на одобрения интериорен проект. Така се гарантира точното и коректно изпълнение на проектите, като не се допускат възможности за грешки.
Ето защо се изисква опит, посвещаване и понякога и доста здрави нерви за изпълнението на плановете.
Но дори и при най-стриктно осъществен авторски надзор по време на изработка на проект винаги възникват непланирани ситуации. Дългогодишната ни практика ни позволява да сме изключително гъвкави и да намираме бързо решения за тях. Познаването на най-честите проблеми при строително – ремонтните работи пък ни дава възможност да ги предвиждаме и предотвратяваме.
Можете да разчитате на нашите експерти за реализиране на проекти за интериорен дизайн в София, страната и чужбина. По този начин вие ще имате възможността да оползотворите времето си по най-добрия за вас начин и да бъдете с любимите си хора.

II

Авторски надзор и цялостно изпълнение в интериорния дизайн

Авторският надзор в интериорния дизайн е сред най-важните етапи при реализирането на всеки интериорен проект. Той включва редица конкретни дейности, които гарантират на клиентите на IXDesign Studio в София, страната и чужбина, че ще получат реализирано точно това, което са одобрили на чертеж. Заради отговорността и многото страни, участващи в този процес, е коректно да се сключи договор за проектиране и авторски надзор. В този документ ясно се посочват отговорностите на всяка от страните и правата на клиентите са максимално защитени. Най-добри резултати се получават, когато проектният мениджър, архитектът, дизайнерът и изпълнителят на строително-монтажните работи имат дългогодишен опит в организирането и осъществяването на подобни проекти. Нито един проект за интериорен дизайн не може да се реализира без авторски надзор. Ще се радваме да ви помогнем да осъществите своите планове, като гарантираме с името и опита си целия процес – от изготвянето на проекта до осъществяването на авторския надзор в интериорния дизайн.

III

Авторски надзор и цялостно изпълнение в екстериорния дизайн

IXDesign Studio предлага завършен цикъл от услуги в областта на интериорния и екстериорния дизайн в София, страната и чужбина.
Ние изготвяме проект, упражняваме авторски надзор и цялостно изпълнение в екстериорния дизайн и сме с нашите клиенти до цялостното изпълнение на одобрения проект. Така вие напълно можете да ни се доверите за реализирането на вашите идеи и промяната на интериора или екстериора у дома, в офиса или в друг ваш имот.
Реализирали сме множество проекти за екстериорен дизайн, включително за парапети, стълби, огради, козирки, архитектурни проекти и др. Една малка част от нашата работа можете да видите в раздела “Портфолио”.
В целия процес на работни взаимоотношения с нашите клиенти се стремим да предоставяме максимално персонализирани услуги и да сме напълно прозрачни в дейността си. Ето защо предлагаме ясен и достъпен договор за всяка наша услуга – от проектирането до договор за авторски надзор и цялостно изпълнение. Но никога не забравяме, че най-обвързващо и отговорно си остава даденото обещание на клиентите ни.

IV

Цялостно изпълнение – цени на услугата от IXDesign Studio

Ако се интересувате от упражняване на цялостно изпълнение и цени на услугата от IXDesign Studio за интериорни и екстериорни проекти, можем да ви предоставим конкретна оферта при завършен финален проект. Минималната квадратура, която оферираме, е 10 кв. м.
Цената за цялостно изпълнение се формира в зависимост от сложността на проекта и необходимото средночасово време за организация, изпълнение и контрол на строително-ремонтните работи. Предварително консултираме клиентите си, а също така всички отговорности и цената за цялостно изпълнение фиксираме в договор за дейността.
Стараем се да предложим качествено изпълнение и пазарна цена за тази услуга на клиентите си в София, страната и в чужбина.

Прочети още за: