fbpx

I

Цялостна реализация от IXDesign Studio
IXDesign интериорен дизайн гр. София

Цялостната реализация, която IXDesign studio предлага за интериорен проект или екстериорен проект включва организиране, менажиране, и контрол на целият работен процес от самото му започване, след изготвен проект за интериорен дизайн или екстериорен дизайн, до пълното му финализиране. 

Това е допълнителна услуга, която предлага IXDesign studio и се оферира само при вече изготвен проект за интериорен дизайн или екстериорен дизайн. 
Много важна част при един проект е възможността на студиото за интериорен дизайн да може да предложи цялостен затворен цикъл от услуги за реализация. Ние разполагаме с всички подизпълнители за цялостна реализация на проект.

II

Цялостна реализация на интериорен дизайн
IXDesign интериорен дизайн гр. София

Знаем колко стресиращо може да бъде организирането на един ремонт с всички подизпълнители, покупки на материали, мебели, осветителни тела и др. Дори трябва да помислим и за монтажа им. IXDesign studio предлага всичко това в допълнителната услуга “Цялостна реализация”. Ние се заемаме с набавянето на всички нужни оферти по всички точки от проекта, пълен контрол на изпълнението от всички подизпълнители – ремонтни бригади, монтажисти, производители на мека и корпусна мебел и много други. С тази услуга вие ще имате спокойствието да знаете, че проекта ви е в сигурни ръце – ръцете на самите му създатели. Посещаваме обекта, фабрики, магазини през целия етап от реализацията и нямаме ограничения на бройките за контрол. Точно така, ние ще сме винаги там, за да може да подсигурим правилното и точно изпълнение на проекта – без компромиси. 

III

Цялостна реализация – цени на услугата от IXDesign Studio
IXDesign интериорен дизайн гр. София

Ако се интересувате от упражняване на цялостна реализация и цени на услугата от IXDesign Studio за интериорни и екстериорни проекти, можем да ви предоставим конкретна оферта при завършен финален проект. Минималната квадратура, която оферираме, е 10 кв. м.
Цената за цялостно изпълнение се формира в зависимост от сложността на проекта и необходимото средночасово време за организация, изпълнение и контрол на строително-ремонтните работи. Предварително консултираме клиентите си, а също така всички отговорности и цената за цялостно изпълнение фиксираме в договор за дейността.
Можем да предложим качествено изпълнение и пазарна цена за тази услуга на клиентите си в София, страната и в чужбина.
Ние ще организираме всичко – от вас се изисква да се насладите на крайният резултат.

Цена за авторски надзор на  интериорен проект от IXDesign Studio

Ако се интересувате от оферта за цялостна реализация на интериорен или екстериорен проект, можете да изпратите запитване на посочените мейли.
Цялостна реализация се осъществява само за проекти проектирани от IXDesign studio. 
Макар че седалището на IXDesign Studio е в София, ние работим с клиенти от цялата страна и от чужбина.
При желание от ваша страна можем да предложим и потребителско финансиране на представената от нас оферта за интериорен дизайн.


Този сайт използва "бисквитки" за по-добра функционалност. Ако желаете, можете да се откажете.